Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte

Connect to Innovate 2018

Innoveren. Inspireren. Netwerken.

Connect to Innovate is hét inspiratie-evenement waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken. VNSG en SAP bieden tijdens dit interactieve tweedaagse evenement een breed programma en ijzersterke agenda. Mis het niet! En neem deel aan het krachtige inspiratieplatform waar innovatie en ontmoeting centraal staan.

Waar je je ook bevindt in je digitale transformatie, Connect to Innovate biedt je de antwoorden die je zoekt. Twee dagen lang kun je aansluiten bij sessies van experts, thought leaders, professionals, partners, de VNSG en SAP uit verschillende vakgebieden die spreken uit eigen ervaring. Ontdek de trends, uitdagingen en ervaringen die jouw digitale transformatie uit de startblokken haalt en in een stroomversnelling brengt.

Foto’s

In grote aantallen kwamen jullie naar ons event in 2017. Nog even nagenieten? Bekijk de foto’s van de 2 inspirerende dagen hieronder.

Bekijk foto’s

Sponsor worden?

Er zijn diverse manieren om je te verbinden aan Connect to innovate. Neem een kijkje voor de verschillende sponsorpakketten en prijzen.

Aanmelden als sponsor

Locatie

NBC Congrescentrum in Nieuwegein is de locatie voor Connect to innovate 2018.  Bezoekadres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Meer informatie

Partners