Zo pak je de regie terug in de supply chain

Jos Otermans | supply chain

De klant bepaalt tegenwoordig wanneer en bij wie hij zijn producten koopt. Veel supply chain organisaties rennen daar volgens Jos Otermans, Business Development Manager bij Ctac, blindelings achteraan. Dat kan ook anders volgens hem. In dit blog laat Jos zien hoe je de regie terugkrijgt over je supply chain. Lees hier het volledige blog.

Augmented reality binnen SCM: deze vier Nederlandse voorbeelden laten de meerwaarde zien

Gerben Harmsen | supply chain

Tijdens connect to innovate mocht ik inzoomen op een veelbelovende innovatie van dit moment: augmented reality. Hoe halen supply chain professionals de grootste waarde uit deze technologie? Hoe integreren ze het met het hun bestaande processen en systemen? En wat levert dat op? Nieuwsgierig geworden? Lees hier het hele blog

Connecting the dots: op naar een digitale supply chain

Sammy Driessen | supply chain

Je kent ze wel, die kleurplaten waarbij je een lijn moet trekken tussen een wirwar aan puntjes. Als jouw potlood de puntjes in de juiste volgorde met elkaar verbindt, ontstaat er een herkenbaar figuur dat je kunt inkleuren. Ik moest daaraan denken tijdens het speciale supply chain management-track van connect to innovate. Toonaangevende sprekers slaagden erin de losse innovaties van dit moment op een prachtige manier te verbinden, waardoor de contouren van de digitale supply chain voor de aanwezigen steeds duidelijker werden. Benieuwd welke sprekers ik uitlicht? Lees het hele blog hier verder.

De innovatiekracht van open source

Marijn de Vos

Marijn de Vos is Regional Director EMEA North bij SUSE. Hij vertelt in dit blog waarom hij hoge verwachtingen heeft van open source software. In zijn ogen is dat de allersnelste weg naar innovatie. Ontdek wat dat dan weer met de whatsappgroep van zijn kookclub te maken heeft.

Wat jij kunt leren van je lokale bakker op het gebied van customer experience

Mark van Heijningen | Sales & Marketing

We kennen allemaal wel iemand die het heel goed heeft begrepen wat betreft klantbeleving. Dan heb ik het niet alleen over grote, gerenommeerde merken. Ik heb het juist over de kleinere organisaties. Bij mij is dat de plaatselijke bakker. Hij weet precies welk brood ik graag eet en waar ik van houd. Hij weet ook dat ik een volle agenda heb en dat ik liever geen praatje van vijftien minuten maak. ‘Mijn’ bakker komt dan ook af en toe met een brood dat hij ‘speciaal voor mij’ gebakken heeft. “Ik denk dat je deze enorm kan waarderen, Mark”, zegt hij dan. Ik word niet alleen blij van dat brood, dat ik inderdaad erg lekker vind, maar ook omdat deze ondernemer volledig de spijker op zijn kop slaat qua klantbeleving…

‘People never forget how you made them feel’

Stephan van Slooten | Sales & Marketing

Welkom in de belevings-economie! Die heeft inmiddels ook haar intrede gedaan in de ICT-sector. IT-afdelingen worden steeds kleiner, sneller en gespecialiseerder. Een transformatie die wordt veroorzaakt door digitalisering, maar vooral doordat bedrijven steeds klantgerichter werken. Maar hoe kom je als één van de velen nu écht binnen in het hart en in het hoofd van je klant? Hoe groei je door tot een 9+ organisatie die zichzelf weet te onderscheiden?

Connect to innovate: elkaar ontmoeten in tijdperk van digitale transformatie

Rob van der Marck

“Technologie ontwikkelt zich met exponentiële snelheid. Wen er maar aan”, waarschuwde trendwatcher Richard van Hooijdonk met een knipoog tijdens zijn inspirerende keynote. De bijna 1.500 bezoekers van connect to innovate namen zijn woorden ter harte. Zij omarmden 3 en 4 oktober de nieuwste technologische trends en IT-toepassingen tijdens het kennisevenement dat gebruikersvereniging VNSG samen met SAP organiseerde.

Van drijven op data naar een datagedreven CFO

Bart van Onzen | Finance

Organisaties hebben het verzamelen van informatie tot ware kunst verheven. Daardoor drijven ze nu veelal op een overweldigende oceaan aan data, wat hen niet heel flexibel maakt. De komende vijf jaar zijn we getuige van een koerswijziging; we gaan data écht in ons voordeel laten werken. Zo kunnen we de overstap maken van drijven op data naar een wendbare, datagedreven organisatie. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor de CFO.

Delaware plukt vruchten van SAP S/4HANA Cloud

Jan-Bernard Blaas | IT

Delaware had vorig jaar een primeur: de IT-dienstverlener stapte als eerste in Nederland over op SAP S/4HANA Professional Services Cloud. Inmiddels is het bedrijf een half jaar wereldwijd ‘live’. Tijd om de balans op te maken. Hoe bevalt de nieuwe werkwijze?

Ruim baan voor de Low-Code Developer dankzij samenwerking SAP en Mendix

Hans de Visser | IT

Het ontwikkelen van apps was vroeger vooral weggelegd voor technische mensen met affiniteit voor IT die al op de middelbare school met PC’s in de weer waren. Dat verandert in hoog tempo. Nieuwe applicaties ontwikkelen vergt tegenwoordig vooral kennis van de business en, vooruit, een beetje affiniteit met IT. Hans de Visser, VP Product and Solution Marketing bij Mendix, legt uit hoe dat werkt.

Populaire blogs

Presentaties terugkijken

Heb je connect to innovate gemist of wil je een van de presentaties nog eens terugzien? Ga naar de overzichtspagina om alle beschikbare presentaties te bekijken.

Presentaties terugkijken