Er lijken geen grenzen te zijn op het gebied van technologie. Maar échte innovatie ontstaat pas als mensen met technologie aan de slag gaan en er prachtige dingen mee doen. Hoe zorgt HR voor de juiste innovatieve mindset binnen de organisatie? Wat is er momenteel allemaal mogelijk op technologisch gebied? En welke innovaties mag de HR-organisatie zelf absoluut niet missen? Je hoorde het tijdens connect to innovate

Terugblik op 3 oktober

Een dag gevuld met inspiratie, ontmoetingen, verbindingen en samenwerking. Kon je er niet bij zijn? Geen zorgen, binnenkort verschijnen alle blogs en video's rondom het HR track op deze pagina. Voel de vibe van connect to innovate:


Benieuwd wat SAP te bieden heeft op het gebied van Human Resource Management? Neem dan een kijkje op de website.

Programma 3 oktober

08:30 09:00 uur  ontvangst en registratie
09:00 10:00 uur  opening keynote: Mark Raben, CTO SAP
10:00 10:30 uur  netwerkpauze op informatiemarkt

HR programma
10:30 11:10 uur keynote: prof. Katia Tieleman
11:25 12:05 uur keynote: Ralph Otte
12:05 13:35 uur lunchpauze en informatiemarkt
13:35 14:15 uur  deelsessie 1: Michael Custers (NGA)
deelsessie 2: Leon Zijlstra
 (Launch)
14:30  15:10 uur deelsessie 1: Dr. Sjoerd van den Heuvel
deelsessie 2: Rutger Steyerberg
15:10 15:40 uur netwerkpauze op informatiemarkt
15:40 16:20 uur keynote: Esther Vergeer

16:35 17:20 uur closing keynote:Topher White
17:20 19:00 uur netwerkborrel - drinks & bites

 

De puzzel van vrouwen en onderhandelen

Waarom zijn mannen beter dan vrouwen in onderhandelen voor zichzelf, maar zijn vrouwen beter dan mannen in onderhandelen voor iemand anders? Katia Tieleman lichtte dit tijdens connect to innovate vanuit de wetenschap toe en vertelde wat voor effect dit heeft op organisaties en hoe je hier voordeel uit kunt halen.

Katia is professor Onderhandeling en Conflictbeheersing aan Vlerick Business School en een vooraanstaande autoriteit op het gebied van onderhandelingen. Ze is verbonden met het Harvard Program on Negotiation aan de Harvard Law School. Haar bijdragen hebben een hoge impact. Katia put daarvoor uit haar geavanceerde academische achtergrond en haar rijke ervaring in de praktijk. Zo heeft ze heeft gewerkt met een waaier van internationale bedrijven, waaronder een aantal van de Fortune 500-bedrijven en internationale organisaties zoals de VN, de OESO, de Europese Unie en de Wereldbank.

Lees de blog

 

That’s where the People Analytics magic happens!

Volgens Dr. Sjoerd van den Heuvel is 'that' op het grensvlak van wetenschap en de praktijk. Sjoerd vertelde daarom in zijn sessie hoe bedrijven de wetenschap achter People Analytics praktisch in kunnen zetten.

Sjoerd van den Heuvel is werkzaam als Hoofddocent Arbeid & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van People Analytics. Naast zijn onderzoeksactiviteiten, begeleidt Sjoerd organisaties bij het opzetten en uitvoeren van People Analytics activiteiten, verzorgt trainingen, en spreekt hij regelmatig op (internationale) People Analytics congressen. Hij doceert People Analytics bij de opleiding Human Resource Management van de HU en het FHR instituut in Suriname.

Lees de blog

Kracht en kwetsbaarheid

Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Op connect to innovate vertelde Esther open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther vertelde een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette.

Lees de blog

Esther Vergeer.jpg
blog_HR.png

HR Blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van HR? Laat je inspireren door thought leaders met verhalen die boeien en inspireren.

Het HR track op connect to innovate werd mede mogelijk gemaakt door:

NGA HCM
Launch! HCM
RUMBOLD