Er lijken geen grenzen te zijn op het gebied van technologie. Maar échte innovatie ontstaat pas als mensen met technologie aan de slag gaan en er prachtige dingen mee doen. Hoe zorgt HR voor de juiste innovatieve mindset binnen de organisatie? Wat is er momenteel allemaal mogelijk op technologisch gebied? En welke innovaties mag de HR-organisatie zelf absoluut niet missen? Je hoort het tijdens connect to innovate. We hebben de topics van de dag verdeeld in drie categorieën.

 • Academisch – de theorie achter HR-innovatie

  Prof. Katia Tieleman, werkzaam bij de Vlerick Business School, benadert de 'puzzel van vrouwen en onderhandelen' vanuit wetenschappelijk oogpunt. Dr. Sjoerd van den Heuvel, expert op het gebied van HR Analytics en werkzaam bij de University of Applied Sciences in Utrecht. Hij legt uit hoe HR-professionals de laatste wetenschappelijke methodes voor analytics praktisch kunnen inzetten, en wat daar concreet bij komt kijken.

 • Inspirerend – de beste mindset voor innovatie

  Voor inspiratie moet je bij Esther Vergeer zijn, ex-topsportster, directeur van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament en adviseur van het NOC*NSF voor het Nederlandse paralympische team. Tijdens connect to innovate deelt ze haar persoonlijke verhaal en trekt ze een boeiende parallel tussen topsport en het hebben van een handicap in het bedrijfsleven.

 • Praktisch – de toepassing van innovatie

  Rutger Steyerberg van Top Employers Institute vertelt ons over de toekomt van performance management. Michael Custersvan NGA Human Resources legt uit hoe de allerlaatste technologie de employee experience kan verbeteren. Rob Rutten, SVP HR bij Océ, deelt zijn strategische visie op HR.

Het HR-track op connect to innovate is in het bijzonder bedoeld voor HR-management. Behoor je tot deze doelgroep? Stuur ons dan via onderstaande link je functietitel en bedrijfsnaam en ontvang een persoonlijke en unieke aanbieding om het event te bezoeken.

Stuur mij een persoonlijk aanbod

Stuur mij een persoonlijk aanbod

Programma

08:30 09:00 uur  ontvangst en registratie
09:00 10:00 uur  connect to innovate opening keynote
10:00 10:30 uur  netwerkpauze op informatiemarkt

HR programma
10:30 11:10 uur keynote: prof. Katia Tieleman
11:25 12:05 uur deelsessie 1: Rob Rutten (CHRO Océ)
deelsessie 2:
volgt snel!
12:05 13:35 uur lunchpauze en informatiemarkt
13:35 14:15 uur  deelsessie 1: Michael Custers (NGA)
deelsessie 2:
volgt snel! (Launch)
14:30  15:10 uur deelsessie 1: Dr. Sjoerd van den Heuvel
deelsessie 2: Rutger Steyerberg
15:10 15:40 uur netwerkpauze op informatiemarkt
15:40 16:20 uur keynote: Esther Vergeer

16:35 17:20 uur closing keynote connect to  innovate
17:20 19:00 uur netwerkborrel - drinks & bites

De puzzel van vrouwen en onderhandelen

Waarom zijn mannen beter dan vrouwen in onderhandelen voor zichzelf, maar zijn vrouwen beter dan mannen in onderhandelen voor iemand anders? Katia Tieleman licht dit vanuit de wetenschap toe en vertelt wat voor effect dit heeft op organisaties en hoe je hier voordeel uit kan halen.

Katia is professor Onderhandeling en Conflictbeheersing aan Vlerick Business School en een vooraanstaande autoriteit op het gebied van onderhandelingen. Ze is verbonden met het Harvard Program on Negotiation aan de Harvard Law School. Haar bijdragen hebben een hoge impact. Katia put daarvoor uit haar geavanceerde academische achtergrond en haar rijke ervaring in de praktijk. Zo heeft ze heeft gewerkt met een waaier van internationale bedrijven, waaronder een aantal van de Fortune 500-bedrijven en internationale organisaties zoals de VN, de OESO, de Europese Unie en de Wereldbank.

Lees de blog

 

That’s where the People Analytics magic happens!

Volgens Dr. Sjoerd van den Heuvel is 'that' op het grensvlak van wetenschap en de praktijk. Sjoerd vertelt daarom in zijn sessie hoe bedrijven de wetenschap achter People Analytics praktisch in kunnen zetten.

Sjoerd van den Heuvel is werkzaam als Hoofddocent Arbeid & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van People Analytics. Naast zijn onderzoeksactiviteiten, begeleidt Sjoerd organisaties bij het opzetten en uitvoeren van People Analytics activiteiten, verzorgt trainingen, en spreekt hij regelmatig op (internationale) People Analytics congressen. Hij doceert People Analytics bij de opleiding Human Resource Management van de HU en het FHR instituut in Suriname.

Lees de blog

Kracht en kwetsbaarheid

Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Op connect to innovate vertelt Esther open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther vertelt een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette.

Lees de blog

Esther Vergeer.jpg
CTI-image-banner.jpg

Over connect to innovate

connect to innovate is het tweedaagse flagship-event van SAP Nederland en VNSG. Alle grote Nederlandse organisaties en inspirerende sprekers komen hier samen om te verbinden en van gedachten te wisselen over innoveren.

 • Hoe tillen we onze organisatie naar het volgende niveau?
 • Wat zijn de nieuwste trends?
 • Welke ontwikkeling moet jouw afdeling doormaken om innovatie te stimuleren?

 

Het HR track op connect to innovate wordt mede mogelijk gemaakt door:

NGA HCM
Launch! HCM
RUMBOLD
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------