Er lijken geen grenzen te zijn op het gebied van technologie. Maar échte innovatie ontstaat pas als mensen met technologie aan de slag gaan en er prachtige dingen mee doen. Hoe zorgt HR voor de juiste innovatieve mindset binnen de organisatie? Wat is er momenteel allemaal mogelijk op technologisch gebied? En welke innovaties mag de HR-organisatie zelf absoluut niet missen? Je hoorde het tijdens connect to innovate

Terugblik op 3 oktober

Een dag gevuld met inspiratie, ontmoetingen, verbindingen en samenwerking. Kon je er niet bij zijn? Geen zorgen, binnenkort verschijnen alle blogs en video's rondom het HR track op deze pagina. Voel de vibe van connect to innovate:


Benieuwd wat SAP te bieden heeft op het gebied van Human Resource Management? Neem dan een kijkje op de website.

Programma 3 oktober

08:30 09:00 uur  ontvangst en registratie
09:00 10:00 uur  opening keynote: Mark Raben, CTO SAP
10:00 10:30 uur  netwerkpauze op informatiemarkt

HR programma
10:30 11:10 uur keynote: prof. Katia Tieleman
11:25 12:05 uur keynote: Ralph Otte
12:05 13:35 uur lunchpauze en informatiemarkt
13:35 14:15 uur  deelsessie 1: Michael Custers (NGA)
deelsessie 2: Leon Zijlstra
 (Launch)
14:30  15:10 uur deelsessie 1: Dr. Sjoerd van den Heuvel
deelsessie 2: Rutger Steyerberg
15:10 15:40 uur netwerkpauze op informatiemarkt
15:40 16:20 uur keynote: Esther Vergeer

16:35 17:20 uur closing keynote:Topher White
17:20 19:00 uur netwerkborrel - drinks & bites

 

Catchy Story: Global Talent

Ralph Otte, corporate VP Global HR ASM International, vertelt in deze Catchy Story over het recruitment programma van ASM. ‘Echt goede talenten hebben al contact met ons gezocht via de career site asm.com en anders weten wij ze zéker te vinden’.

Blog: HR bewijs je waarde

In een sector die zó snel innoveert en waar je internationaal concurreert met bedrijven als Apple, Tesla en Google, heb je een sterke HR-strategie nodig. Raph Otte deelt zijn ervaringen om talent aan te trekken, te behouden maar ook los te laten.

Lees de blog

Het verband tussen luiers en bier

Sjoerd van den Heuvel, People Analytics onderzoeker bij de University of Applied Sciences te Utrecht, vertelt wat het verband is tussen de aankoop van luiers en bier. Ga ook op zoek naar de luiers en bier in uw organisatie!

Blog: Laten we stoppen met HR Analytics

Er zitten drie begrippen op een rij: HR Analytics, People Analytics en Workforce Analytics. Ze hebben precies dezelfde achternaam, maar een compleet ander DNA. Maar welke vorm van Analytics is here to stay?

Lees de blog

Catchy Story: Celebrate success

Esther Vergeer, zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis, vertelt over de weg naar succes. Niet alleen de gouden medaille maar ook de weg erheen zou gevierd moeten worden. Haar boodschap: 'Geef vaker feedback en zorg ervoor dat ook kleinere successen gevierd worden'. 

Blog: Kracht en kwetsbaarheid

Esther haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie,openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden.Esther vertelde een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette.

Lees de blog

Employee Experience

Michael Custers, Global Strategy & Marketing Executive NGA HR, vertelt dat HR veel kan opsteken van Marketing. Dit gaat dan vooral over een positieve customer experience. En wat heeft dit dan te maken met cornflakes?

blog_HR.png

HR Blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van HR? Laat je inspireren door thought leaders met verhalen die boeien en inspireren.

Het HR track op connect to innovate werd mede mogelijk gemaakt door:

NGA HCM
Launch! HCM
RUMBOLD