Waarom IT Master?

Met het IT Master Programma pak je de grootste, breedste en meest interactieve SAP update van het jaar mee. Met zes soorten sessies over acht hoofdonderwerpen, is het de plek om ervaring uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te worden.

  • De meest complete SAP update van het jaar met gevarieerde presentaties, rondetafelsessies, SAP Roadmap sessies, Live Influencing sessies en workshops.
  • Vakinhoudelijke informatie over acht topics: User Experience, Big Data & Analytics, Assets & Internet of Things, Digital Core & Cross Topics, HR, Finance, Sales & Marketing en Procurement.
  • De mogelijkheid om nog verder de diepte in te gaan door (een deel van) de corresponderende Business programma’s bij te wonen.
  • De beste netwerkmogelijkheden op een SAP-event ooit, vanwege de combinatie van het IT Master- en de Business programma’s.

Bekijk het hele programma

TIMETABLE 3 OKTOBER          TIMETABLE 4 OKTOBER

Laat je inspireren door de grootste namen

Shell, Alliander, Facilicom, Lamb Weston/Meijer. Een greep uit de vele klanten die presenteren over de successen en ‘lessons learned’ van hun implementatietrajecten. Oprechte verhalen, waar je wat aan hebt. Zo gaat Everlam in op de voor- en nadelen van het zijn van een S/4HANA ‘early adaptor’, laat Remiqz zien wat innovatie in de voetbalwereld betekent met behulp van het SAP Cloud Platform en vertelt Van Leeuwen Buizen over het effect van een salesproces waarin iedereen met een ‘single version of truth’ werkt.

De laatste SAP updates – rechtstreeks van SAP

Ideeën om te innoveren of te updaten zijn er altijd wel. Maar hoe zet je die visie om in iets concreets? Dat is het thema van veel van de SAP presentaties. Eddy Reimerink legt uit hoe SAP’s Platform Strategy je kan ondersteunen bij de digitale transformatie van je organisatie, bij Marco Scheepmaker staat de ‘hoe’ naar S/4HANA centraal en Wessel Voets presenteert over het succes van het Run Live Truck project, waarin elke week een vernieuwend prototype voor een klant wordt opgeleverd.

Bekijk de SAP presentaties

De ervaring van implementatiepartners

Het SAP-ecosysteem is nergens zonder toegewijde en bekwame implementatiepartners. In de verschillende partnersessies laten diverse bedrijven zien hoe zij passende SAP oplossingen bij de klant implementeren.

Bekijk de partnersessies

SAP Roadmapsessies and Live Influencing sessies

SAP Product Management & Development komt naar Nederland! Tijdens connect to innovate informeren sprekers vanuit SAP Product Management & Development je over de nieuwste ontwikkelingen. Wanneer je deelneemt aan SAP Roadmapsessies en Live Influencing sessies krijg je de mogelijkheid vragen te stellen én input te geven. Een unieke kans om direct in contact te zijn met productexperts op verschillende gebieden!

Bekijk de SAP Roadmapsessies
IT-Master-Live-Influencing-sessies.png

Rondetafelsessies

Kennisoverdracht en ontmoeten in een kleine setting? Ga in gesprek met sprekers, SAP experts, VNSG Focusgroepbestuursleden en SAP mentors tijdens een van de vele rondetafelsessies tijdens connect to innovate. Met maximaal 10 andere deelnemers, allemaal met een gemeenschappelijke interesse, praat én discussieer je over een specifiek onderwerp.

Hands-on workshops

Vind je het leuk om meteen in actie te komen? Wil je je kennis uitbreiden, maar dit ook direct toepassen? Volg dan tijdens connect to innovate één of meerdere workshops. Je hebt keus uit diverse onderwerpen. Bekijk waar jij graag meer over wilt weten en ga vervolgens 90 minuten ook echt aan de slag.

Bekijk alle workshops
IT-master-Hands-on workshops.png

1:1 met Jan van Vonno

Wil jij weten wat digitale transformatie en innovatie kunnen betekenen voor jouw organisatie? Ga in gesprek met Jan van Vonno Research Manager & Lead Analyst bij IDC, tijdens de 1:1 sessies op connect to innovate. En volg zijn presentatie over digitale transformatie op 4 oktober.

intel_200x200.jpg
Lees meer

Klantpresentaties / Sprekers

Voor meer informatie over de onderwerpen download je de pdf

John-van-Schaijk.png
Van Leeuwen Buizen John van Schaijk

Hoe een gefaseerde implementatie van SAP Cloud for Customer heeft bijgedragen aan een effectiever en efficiënter salesproces waarbij iedereen met de enige versie van de waarheid werkt.

walco-toon.png
Lamb Weston / Meijer Walco Verbiest & Toon van Beek

Met SAP IBP als nieuwe forecast- en budgetteringstool naar een geïntegreerd en gecentraliseerd proces dat beter inzicht geeft in demand en financiële impact.

Wim-Vlamynck.png
Everlam Wim Vlamynck

Deze ‘early adopter’ vertelt open en eerlijk over hun praktijkervaringen met de migratie naar en het gebruik van S/4HANA.

Sander-Keijzer.png
FacilicomSander Keijzer

Het doel: zonder menselijke interventie van de Facilicom mid-office de medewerkers tijdig en correct verlonen. Het middel: SAP Mobile Platform met Fiori apps.

Robert-Slijk.png
RemiqzRobert Slijk

Voetbal is passie en gevoel! Teammanagement kan echter niet zonder feiten en harde data. Remiqz laat zien wat innovatie in de voetbalwereld is met behulp van het SAP Cloud Platform.

Gert-van-de-Vreede.png
Erasmus UniversiteitGert van de Vreede

Met BO Design Studio is nu binnen de organisatie de juiste informatie beschikbaar over Onderzoek, Onderwijs, HR, Finance en Externe data en is de Erasmus Universiteit flexibel met het doorvoeren van wijzigingen.

Jeroen-van-der-Burg.png
ShellJeroen van der Burg

Afhandeling van reis- en onkosten bij een wereldwijde en complexe organisatie is een uitdaging. Shell vertelt over de implementatie-en integratie-ervaringen met Concur.

Frank-Muris.png
APGFrank Muris

Greenfield implementatie van S/4HANA Finance in de HANA Enterprise Cloud. Er wordt verteld over het traject van initiatief tot contractonderhandeling, de implementatie en de opleiding van consultants en de infrastructuurafspraken met de driehoek SAP NL, SAP DLD en SAP India.

luc boon
BAM Infra NederlandLuc Boon

SAP ondersteunt ECC tot 2025 waardoor klanten nu moeten gaan plannen of, hoe en wanneer ze over gaan naar S/4HANA. BAM deelt haar ervaringen van de 1e S/4HANA greenfield implementatie in Nederland.

Anja-Raijmakers.png
AllianderAnja Raijmakers

Wat is de meerwaarde van Design Thinking voor het bedenken, realiseren en implementeren van betere oplossingen voor de business? Alliander vertelt over haar ervaringen.

Rene Matthijsse Fontys Hogescholen en Vrije Universiteit
Fontys Hogescholen en Vrije Universiteit René Matthijsse

Digitale connectie betekent dat meer informatie beschikbaar komt, informatie sneller verwerkt wordt en betere analyses gemaakt kunnen worden. Blockchain technologie zal grote invloed uitoefenen op de gedistribueerde gegevensverwerking. Deze presentatie gaat in op de dagelijkse praktijk van de Loonaangifteketen.

Eric Jan van der Poll  - Trespa
Trespa Eric Jan van der Poll

Planning- en consolidatieprocessen zijn echte businessprocessen: strategisch belangrijk, complex, en met veel ruimte voor ondersteuning door moderne tools. Hoe krijg je Controlling echt in control van de planning of consolidatie? Hoe stel je een project samen om dit voor elkaar te krijgen? En wat kun je zelf doen om het project succesvol te laten zijn? Leer van de specialist op het gebied van plaatmateriaal voor gevelbekleding, decoratieve gevels en laboratorium meubilair.