Topher White - Conservation Technologist

Topher White - connect to innovate Connect and save the rainforest -- Topher White, oprichter van Rainforest Connection, zet zich actief in tegen klimaatverandering. Hoe? Oude telefoons worden, voorzien van extra software en zonnepanelen, in regenwouden geplaatst. Zodra een kettingzaag in de buurt komt, wordt een alert verzonden en binnen enkele minuten staat een team paraat om de brutale ontbossing te stoppen. Technologie bij het verbeteren van de wereld...
Spreekt op 3 oktober om 16:35 - bekijk de video uitnodiging 🎬

Martijn Lofvers - Supply Chain trendwatcher

martijn-lofvers-keynote.pngMartijn opent de SCM track met een keynote over ‘Digital Supply Chain 4.0’, een onderwerp dat hij ook belicht vanuit de bedrijfsstrategie. Hij gelooft dat het succes van een bedrijf ligt in het ontwikkelen van een mindmap met daarin de trends, de strategie en de uitvoering.
Als onderdeel van het Supply Chain programma

 

Mark Raben - Chief Technology Officer

Mark Raben - SAP EMEAMark Raben trapt connect to innovate ’s ochtends af en neemt je mee op een inspirerende ontdekkingsreis langs de mooiste innovatieve toepassingen van het afgelopen jaar. Marks niet te missen enthousiasme voor vernieuwing en de diepgaande kennis van zijn gasten brengen je direct in de stemming om zelf te ontdekken, innoveren en verbinden!
Spreekt op 3 & 4 oktober om 09:00bekijk de video 🎬 en lees zijn blogs 📝 

Paul Smit - Filosoof en Cabaretier

paul-smit-connect-to-innovate.pngFilosoof en cabaretier Paul Smit is op 4 oktober Mark Raben's speciale gast in de dagopening. Paul combineert humor met neurowetenschap en belicht deze ochtend hoe innovatie werkt in ons brein. ‘Waarom is nadenken niet altijd handig?’ ‘Hoe komt het dat de meeste nummers uit de top 2000 zijn geschreven door mensen tussen hun 20ste en 30ste levensjaar?’  
Spreekt op 4 oktober om 09:30 als onderdeel Keynote Mark Raben

Jim Stolze - Innovator

Keynote - Jim- Stolze

Jim Stolze zet 4 oktober een uitroepteken achter de dag. In een wervelende presentatie laat hij, aan de hand van voorbeelden uit de synthetische biologie en kunstmatige intelligentie, zien dat de échte digitale revolutie nog moet komen. Wat als machines kunnen denken? En wat als we het leven kunnen programmeren? Een onvergetelijke blik op de toekomst.
Spreekt op 4 oktober om 16:35 - Bekijk de video uitnodiging 🎬 

Esther Vergeer - Topsportster

Keynote Esther VergeerEsther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won Esther 470 wedstrijden op rij! Op connect to innovate vertelt Esther open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap.
Als onderdeel van het HR programma 


Richard van Hooijdonk - Futurist

Richard van Hooijdonk keynoteTrendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk sluit af met een keynote over de toekomst van finance. Beleggende robots, adviserende algoritmes en nieuwe businessmodellen… Inspiratie genoeg!
Als onderdeel van het Finance programma

 

Katia Tieleman - Professor

katia-tieleman-keynote.pngDe puzzel van vrouwen en onderhandelen. Waarom zijn mannen beter dan vrouwen in onderhandelen voor zichzelf, maar zijn vrouwen beter dan mannen in onderhandelen voor iemand anders? Katia Tieleman licht dit vanuit de wetenschap toe en vertelt wat voor effect dit heeft op organisaties en hoe je hier voordeel uit kan halen.
Als onderdeel van het HR programma 

Lloyd Keays - Procurement to Pay Strateeg

lloyd-keays-keynote.pngLloyd Keays is Global Hub Lead Solutions Engineers Presales voor Procurement, bij SAP. Hij richt zich op de uitdagingen waar inkoopprofessionals in de lange termijn voor staan, en geeft vorm aan technologie die daarvoor een oplossing biedt. Lloyd heeft ruim vijftien jaar ervaring in cloud procurement (al heette dat toen nog niet zo).
Als onderdeel van het Procurement programma

Volledig programma

Naast deze inspirerende keynotes zijn er nog bijna 200 andere sessies gedurende de twee dagen.

Business & IT

Naast een uitgebreid IT programma zijn er ook diverse business specifieke tracks. Deze zijn als volgt geprogrammeerd:
3 oktober - HR, Finance, Procurement en 
4 oktober - Sales & Marketing, Supply Chain en Studenten/Start-ups.