Over connect to innovate

In dit nieuwe 2-daagse kennisevent worden het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days volledig met elkaar geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk een breed IT Master- & Businessprogramma aan te bieden, waarin nóg meer SAP kennis wordt gebundeld. connect to innovate is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Samen inspireren. Doe je mee?

Een impressie

Het is de eerste keer dat we connect to innovate organiseren. Sfeerimpressies van vorige edities hebben we dus niet. Maar het event is een samenvoeging van het o.a. het VNSG Congres en de SAP Inpiration Days. In onderstaande filmpjes kun je van beide evenementen een sfeerimpressie bekijken.

 

 

 

 Bekijk het hele programma

Sponsors

connect to innovate kan uiteraard niet worden georganiseerd zonder onze sponsoren. We stellen ze graag aan je voor! 

VNSG Community feest

Op 3 oktober wordt er door de VNSG-community een feest georganiseerd in Studio A12 (Bunnik). Ontmoet collega’s, vrienden en bekenden uit het VNSG & SAP netwerk in een prachtige ambiance. Een ticket voor het feest kost € 50,- (excl. BTW). Je kunt je feestkaart samen met je toegangskaart voor connect to innovate bestellen of privé via de website van het feest.