Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte

Over Connect to Innovate

Innoveren. Inspireren. Netwerken

Twee dagen lang inspiratie opdoen op het snijvlak van Business en IT. VNSG en SAP presenteren samen Connect to Innovate. Hét inspiratie-evenement waar professionals de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken. Bezoekers kunnen uit acht actuele thema’s een gevarieerd en persoonlijk programma samenstellen vol inspiratie en interactie. Connect to Innovate is interessant voor iedere vooruitstrevende professional, of je nu werkzaam bent in Finance, Supply Chain, of juist starter bent.

IJzersterke agenda voor Business en IT
Connect to Innovate heeft een ijzersterke agenda voor zowel Business als IT rondom digitale transformatie en innovatie. Keynotes van thought leaders, praktische vakgerelateerde sessies, hands-on roadmapsessies, Design Thinking workshops, Q&A-sessies, klantpresentaties, strategische sessies, praktijk- en succesverhalen en een uitgebreide informatiemarkt: hierin ontdek je de toegevoegde waarde van innovatie voor jouw organisatie én leer je hoe je dit kunt toepassen. Connect to Innovate biedt zo een krachtig inspiratieplatform. De hoofdingrediënten? Innovatie en ontmoeting.

De kracht van samenwerken
De eerste editie van Connect to Innovate vond in oktober 2017 plaats en was een groot succes. Liefst 1400 bezoekers hebben twee dagen lang de nieuwste innovatieve trends en slimste oplossingen rondom digitale transformatie ervaren. Met Connect to Innovate slaan VNSG en SAP de handen ineen om professionals uit Business & IT met elkaar te verbinden in een inspirerende omgeving. Want: samenwerking is de kracht in een wereld waar digitale disruptie de maatstaf is.

Over VNSG
De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in het Nederlandse taalgebied. De VNSG ondersteunt gebruikers van SAP-software bij het verhogen van de toegevoegde waarde van deze software binnen hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. De VNSG heeft 30 focusgroepen, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden er het hele jaar door webinars, themadagen en bijeenkomsten georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Er zijn 750 organisaties met 9500 individuele leden aangesloten bij de VNSG. Kijk voor meer informatie op www.vnsg.nl.

Over SAP
SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen ze organisaties om complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven. SAP helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.nl.