Logo SAPLogo VNSG

Over Connect to Innovate

Innoveren. Inspireren. Netwerken

In 2019 vormt het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Connect to Innovate is hét inspiratie-evenement waar experts en gebruikers elkaar treffen om te innoveren, elkaar te inspireren en te netwerken.

Bezoekers kunnen uit zes actuele thema’s een gevarieerd en persoonlijk programma samenstellen. Connect to Innovate biedt visionaire vergezichten die je helpen om jouw richting te bepalen én concrete expertise, cases, tips en trucs die je helpen om álles uit SAP te halen.

Voor wie is Connect to Innovate bedoeld?
Connect to Innovate is interessant voor iedere vooruitstrevende professional, of je nu werkzaam bent in finance, inkoop, marketing, logistiek, HR of IT. Heb je interesse in visie, strategie, trends en ontwikkelingen? Dan ben je bij Connect to Innovate op de juiste plaats.

IJzersterke agenda voor Business en IT
Connect to Innovate heeft een ijzersterke agenda voor zowel Business als IT rondom digitale transformatie en innovatie. Connect to Innovate trakteert je op:

 • Keynotes van thought leaders
 • Praktische vakgerelateerde sessies
 • Hands-on roadmapsessies
 • Rondetafelsessies
 • Design Thinking workshops
 • Q&A-sessies
 • Klantpresentaties
 • Strategische sessies
 • Praktijk- en succesverhalen
 • Een uitgebreide informatiemarkt
 • Gezellige netwerkborrels

Ontdek de toegevoegde waarde van innovatie voor jouw organisatie en leer hoe je die vernieuwingen kunt inzetten om jouw organisatie, systemen en processen naar een hoger niveau te tillen.

Krachtig inspiratieplatform
Connect to Innovate biedt zo een krachtig inspiratieplatform. De hoofdingrediënten van Connect to Innovate zijn innoveren, ontmoeten en samenwerken. Met Connect to Innovate slaan VNSG en SAP de handen ineen om professionals uit Business & IT met elkaar te verbinden in een inspirerende omgeving. De eerste twee edities vonden in 2017 en 2018 plaats. Beide events waren een groot succes. Duizenden bezoekers maakten kennis met trends en slimme oplossingen rondom digitale transformatie. Want: samenwerking is de kracht in een wereld waar digitale disruptie de maatstaf is.

Over de VNSG
De VNSG faciliteert kennisuitwisseling, best practices en een netwerk tussen leden. Daarnaast is de VNSG een onafhankelijke stem namens SAP gebruikers voor belangenbehartiging en productbeïnvloeding. Binnen de levendige gebruikerscommunity van de VNSG zijn bijna negenduizend SAP professionals actief die werkzaam zijn bij ruim zevenhonderd verschillende bedrijven in Nederland en Vlaanderen. Naast Connect to Innovate organiseert de VNSG ieder jaar meer dan honderd evenementen, waaronder seminars, focusgroepmeetings, workshops, masterclasses en webinars over diverse SAP gerelateerde onderwerpen. VNSG: Verbindt. Versterkt.

www.vnsg.nl
Klik hier om lid te worden

Over SAP
SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen ze organisaties om complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven. SAP helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 378.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

www.sap.nl