Bekijk het hele programma

 


TIMETABLE 3 OKTOBER      TIMETABLE 4 OKTOBERIT Master Programma

Sta jij aan het begin van een implementatie van een nieuwe SAP-oplossing? Of ben je je pas net aan het oriënteren op de nieuwste mogelijkheden?

Ben jij binnen jouw organisatie functioneel verantwoordelijk voor HR, Finance, Sales & Marketing of Procurement processen? En wil je je laten inspireren door vakgenoten of SAP-gebruikers buiten je directe netwerk?

Dan doe je jezelf tekort als je niet deelneemt aan connect to innovate en sessies binnen het uitgebreide IT Master Programma bijwoont!


In het uitgebreide IT Master Programma vind je op zowel 3 als 4 oktober presentaties van verschillende partijen:

  • De keynotesprekers staan garant voor de laatste trends op gebied van digitale transformatie, thought leadership en innovatie.
  • Klantpresentaties: klanten van SAP delen hun praktijkervaringen
  • SAP sessies: SAP zoomt in op een specifiek onderwerp middels SAP presentaties, SAP Product Roadmap sessies en hands-on workshops door SAP experts. In deze presentaties ligt de focus op digitale transformatie en innovatie.
  • Partnersessies: onze sponsoren verzorgen o.a. expertise sessies samen met een klant, presentaties van een bedrijfsspecifieke oplossing, Q&A sessies rondom een specifiek onderwerp, etc.
  • Rondetafeldiscussies: praten met sprekers, SAP experts, VNSG focusgroepbestuursleden, SAP mentors en meer.

Lees meer over het breedste en meest interactieve IT Master Programma voor de Nederlandstalige SAP-community.

Business Programma

Voor professionals met een focus die niet direct op IT ligt, zijn er tijdens connect to innovate verschillende business tracks beschikbaar. Deze programma's bevatten inspirerende thought leadership content specifiek gericht op één line of business. De thema’s en onderwerpen binnen een business track vinden, vanuit expertise en vakgebied, direct aansluiting bij de doelgroep. Business Tracks bestaan o.a. uit:

  • TEDx stijl inspiratiepresentaties
  • Workshops door experts
  • Klantpresentaties
  • Presentaties rondom relevante thema’s; thought leadership, digital transformation & innovatie met behulp van technologie
  • Q&A sessies rondom een specifiek onderwerp

 

De zes verschillende business tracks zijn als volgt geprogrammeerd:

 

Prg business blok 640x427.jpg

Topher White - Rainforest Connection

Connect and save the rainforest

Topher White, oprichter van Rainforest Connection, zet zich actief in tegen klimaatverandering. Hoe? De oplossing zit ook in jouw broekzak! Oude telefoons worden, voorzien van extra software en zonnepanelen, in regenwouden geplaatst. Zodra een kettingzaag in de buurt komt, wordt een alert verzonden en binnen enkele minuten staat een team paraat om de brutale ontbossing te stoppen. Technologie bij het verbeteren van de wereld… 

Laat je inspireren!

Keynote Mark Raben

"De digitale transformatie raakt de complete organisatie. Het is vooral geen project van IT, maar net zo goed van sales, marketing, finance, inkoop, productie en HR."

Keynote Jim Stolze

"Over twee jaar zijn álle bedrijven AI-bedrijven. Daarom is het zaak nu al voor te sorteren voor deze nieuwe revolutie."