Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte

Programma

Deze zes thema’s staan centraal tijdens Connect to Innovate

Innovatieve technologieën zoals analytics, IoT, artificial intelligence, blockchain en robotisering hebben een geweldige impact op de manier waarop we leven en werken. We gaan sneller. Alles wordt steeds makkelijker. Systemen denken met ons mee. Die impact kan alleen maar ontstaan wanneer organisaties deze innovaties omarmen en inzetten om hun processen te stroomlijnen. Tijdens Connect to Innovate ontdek je hoe technologie en een data-driven mindset bijdragen aan meer succes, aan betere processen, aan duurzaamheid, aan nieuwe businessmodellen, aan tevreden klanten en blije medewerkers.

Vorig jaar telde Connect to Innovate ruim 100 sessies, workshops, side-events en keynotes van onder meer illusionist Victor Mids, SAP top executive Adaire Fox-Martin, AI-guru Marc Teerlink en hockeycoach Max Caldas. Ruim 1500 deelnemers zagen dat het goed was. Dit jaar staan er zes verschillende thema’s op het programma, verspreid over twee dagen.

Lead-to-Cash

De transparantie, de snelheid en de mogelijkheden die internet biedt, hebben geleid tot een nieuwe wereld waarin organisaties steeds meer op beleving en steeds minder op prijs onderscheiden. Connect to Innovate laat je kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Customer Experience. Ontdek hoe je het proces van lead tot cash succesvol optimaliseert door beleving centraal te stellen en de klantreis maximaal te personaliseren. Hoe? Door data in het hart van je operatie te zetten en state of the art technologie te combineren met gezond verstand.

Total Workforce

HR heeft zich mede dankzij intelligente technologie kunnen ontwikkelen tot een strategische afdeling die zorgt dat organisaties op het juiste moment over mensen met de juiste competenties beschikken, waar nodig aangevuld met mensen uit de flexibele schil. Tegelijkertijd zien we hoe diezelfde intelligente technologie steeds beter in staat is om allerlei werkzaamheden over te nemen. Tijdens Connect to Innovate ontdek je hoe state of the art technologie bijdraagt aan de optimalisatie van je Total Workforce van vaste en flexibele medewerkers. Je ontdekt bovendien hoe intelligente technologie medewerkers kan ondersteunen om hun werk nog beter te doen.

Design-to-Operate

In de maakindustrie zijn robots al jaren gemeengoed. Productiebedrijven weten al sinds de opkomst van de lopende band welke impact technologie kan hebben op factoren als kwaliteit, snelheid en marge. Het is dan ook niet vreemd dat nieuwe technologieën in de maakindustrie met de snelheid van het licht geadopteerd worden. Data is een integraal onderdeel van het productieproces én de logistieke operatie geworden. Daardoor veranderen supply chains en productieprocessen ingrijpend. Connect to Innovate laat je kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Source-to-Pay

De afdeling inkoop heeft zich ontwikkeld tot een club met een meer dan strategische impact. Bijna elk initiatief met impact dat in de organisatie leeft, heeft een rechtstreekse link met het werk van de Chief Purchasing Officer (CPO) en zijn team. Van innovatie en co-creatie tot sustainability, van robotisering tot fact-based inkopen. Het werk van inkopers wordt steeds minder transactioneel. Saai, repeterend werk wordt overgenomen door slimme technologie, gevoed door data die zowel van binnen als van buiten de organisatie afkomstig is. Hoe dat werkt? En welke impact dat heeft op de inkoopfunctie en het succes van jouw organisatie? Je ontdekt het tijdens Connect to Innovate.

Continuous Accounting

Uit praktische overwegingen denken finance professionals in kwartalen en jaren. Maar in een wereld waarin transacties met de snelheid van het licht verwerkt worden en de meest actuele stand van zaken in real-time beschikbaar is, ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van accounting en control. Organisaties zouden wekelijks kunnen afsluiten. Of zelfs dagelijks. Tijdens Connect to Innovate verkennen we de manieren waarop automatisering, robotisering en AI voor een paradigm shift op de financiële afdeling zorgen.

World-Class IT

Groei, innovatie, tevreden klanten, blije medewerkers, gestroomlijnde processen, nieuwe modellen; alles begint bij een gestroomlijnde IT-omgeving die klaar is voor de toekomst. Ongeacht hoe die toekomst eruitziet. Maar hoe organiseer je dat allemaal? Hoe zet je de stap van visie naar praktijk? En hoe houd je het vervolgens beheersbaar? Tijdens Connect to Innovate maak je kennis met de manieren waarop je succesvol toewerkt naar een IT-omgeving van wereldklasse. Van ontwerp en architectuur tot implementatie en onderhoud. Van Design Thinking en SAP Activate tot S/4HANA. Ervaar hoe je praktisch en gecontroleerd het fundament legt onder jouw Intelligent Enterprise: een organisatie die de best mogelijke klantervaringen realiseert met behulp van moderne technologieplatformen en fijnmazige inzichten uit betrouwbare data.

Connect to Innovate Congres
Rens de Jong spreker congres
Victor Mids Spreker
connect to innovate dag 2
Connect to Innovate publiek
Connect to Innovate 3D