Registratie informatie

Het event is toegankelijk voor klanten en prospects* van SAP, de licentieleden van de VNSG, onze sponsoren en de adviesleden van de VNSG.  

Indien u lid bent van de VNSG, verzoeken wij u (bij het openen van de registratiepagina) een keuze maken tussen VNSG-licentielid of VNSG-advieslid. VNSG-licentieleden mogen per bedrijf een onbeperkt aantal betaalde kaarten per congresdag aanschaffen. Voor VNSG-adviesleden geldt per bedrijf een maximum van 10 entreekaarten per eventdag. Stem dus eerst intern af wie er op welke dag deelneemt aan connect to innovate.

Een toegangskaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. Er zijn geen groepsboekingen mogelijk. Lees hier de veel gestelde vragen over de registratie.

Let op: een registratiesessie wordt na 30 minuten onderbreking stop gezet!

*SAP en VNSG kunnen in individuele gevallen de toegangsregels wijzigen.

 

Tijdens de registratie doorloop je de volgende stappen:

  1. Vul bedrijfs- en persoonsgegevens in;
  2. Schrijf je in voor 3 en/of 4 oktober. Indien je kiest voor twee eventdagen (je koopt dan twee entreetickets voor jezelf), geldt hiervoor een speciaal tarief. Het te betalen tarief wordt na je keuze direct zichtbaar;
  3. Indien je op 3 oktober wilt deelnemen aan het VNSG Community feest, dan kun je dit aanvinken. Er wordt hiervoor € 50,- excl. BTW extra in rekening gebracht.
  4. Geef de betalingsvoorkeur aan (bankoverschrijving, iDEAL, Visa of Mastercard);
  5. Je ontvangt, eventueel na afronding van de online betaling, per e-mail een bevestiging van je registratie.

Let op: indien jouw bedrijf niet voldoet aan de Algemene Voorwaarden van connect to innovate, behoudt de organisatie zich het recht voor om jouw deelname te weigeren. Uiteraard word je hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Programma

connect to innovate heeft een volledig IT Master & business programma aanbod op beide eventdagen.

 

VNSG Community feest

Op 3 oktober wordt er door de VNSG-community een feest georganiseerd in Studio A12 (Bunnik). Ontmoet collega’s, vrienden en bekenden uit de VNSG-community in een prachtige ambiance. Een ticket voor het feest kost € 50,- (excl. BTW). Je kunt je feestkaart samen met je toegangskaart voor connect to innovate bestellen of privé via de website van het feest.