Van buzzwords naar business

Robotica, machine learning, smart glasses en blockchain. Het zijn veelbelovende innovaties voor Supply Chain Management. Aan jou de taak om de mogelijkheden te beoordelen, optimaal te benutten en gigantische stappen te zetten. Maar hoe breng je losse tools samen tot een waardevol geheel? En hoe kom je van buzzwords naar business? Je hoort het op 4 oktober!

Programma Supply Chain track

Martijn Lofvers – oprichter en trendwatcher van Supply Chain Media – opent de track met een keynote over ‘Digital Supply Chain 4.0’, een onderwerp dat hij ook belicht vanuit de bedrijfsstrategie. Hij gelooft dat het succes van een bedrijf ligt in het ontwikkelen van een mindmap met daarin de trends, de strategie en de uitvoering.

Vervolgens bespreken diverse experts de laatste ontwikkelingen binnen predictive analytics, geïntegreerde bedrijfsplanning, virtual reality en het benutten van data uit machines. Eugenio Moya neemt je bijvoorbeeld mee in de wereld van SAP Leonardo, het nieuwe innovation system.

Nog een mooie naam die wij mogen verwelkomen is Tymon Kerste, van FrieslandCampina. Hij deelt het EWM transformatiemodel in een interactieve sessie.

Er is een woud aan data ontstaan door de komst van Internet of Things. CTAC en TU Eindhoven nemen je mee in hun visie rondom IoT en Predictive Analytics.

Als je geïnspireerd wilt worden over de toekomst van Manufacturing en Supply Chain dan is de keynote van Jilt Bakkes, van Quincept, een echte must om naar te komen luisteren. Disruptieve technologieën zetten de industrieën namelijk op zijn kop. Denk aan kunstmatige intelligentie, autonome systemen, augmented reality en blockchain technologie. Wat betekent dit voor de Supply Chain?

De SCM track wordt afgesloten met een keynote van Wilfried Weekers van Philips Lighting. Hij gaat vertellen hoe het interessante project 'Digital Backbone' tot stand is gekomen. 

De Supply Chain-track op connect to innovate is in het bijzonder bedoeld voor SCM-management. Behoor je tot deze doelgroep? Vul dan via onderstaande link het formulier in en ontvang een persoonlijke en unieke aanbieding om het event te bezoeken.

 Stuur mij een persoonlijk aanbod

 

Stuur mij een persoonlijk aanbod

Programma

08:30 09:00 uur  Ontvangst en registratie
09:00 10:00 uur  Opening keynote connect to innovate
10:00 10:30 uur  Netwerkpauze op informatiemarkt

SCM programma

10:30 11:10 uur Supply Chain Strategy Mindmapping
Martijn Lofvers, Supply Chain Media

11:25 12:05 uur Parallelsessies
1. Wat komt er kijken bij een IBP implementatie
- Dirk Hofkens & Frank Damen, Aepex

2. SAP Strategy&Innovations for a digital networked Supply Chain
- Patrick Crampton-Thomas, SAP

12:05 13:30 uur lunchpauze en informatiemarkt
13:35 14:15 uur  Parallelsessies
1. Asset Management made simpler (SAP Leonardo)
Eugenio Moya, SAP

2.
Augmented Reality in de Supply Chain
Hubert Wezenberg & Gerben Harmsen, Quinso en Twnkls

14:30  15:10 uur Parallelsessies
1. Hoe IoT en Predictive Analytics de digital supply chain veranderen
Jos Otermans & Tom van Woensel, CTAC en TU Eindhoven

2.
Automated warehouse and SAP EWM-MFS driving efficient operations
Tymon Kerste, FrieslandCampina

15:10 15:40 uur netwerkpauze op informatiemarkt

      Closing SCM keynotes:
15:40 16:00 uur Disruptieve technologieën - hype of werkelijke waarde?
Jilt Bakkes, Quincept
16:00 16:20 uur Digital Backbone - een veranderend businessmodel met SAP Leonardo
Wilfried Weekers, Philips Lighting

16:35 17:20 uur closing keynote connect to innovate
17:20 19:00 uur netwerkborrel - drinks & bites

Van afwachten naar actie

Alle stappen die leiden tot transformatie komen aan bod: het bepalen van de strategische koers, het integreren van oplossingen en innovaties en het schaalbaar maken. Zo maken we de buzzwords écht tastbaar. En kun jij verantwoord de knop omzetten van afwachten naar actie.

Onderwerpen uit het programma:

  • Supply Chain trends
  • Digitale transformatie in de Supply Chain
  • Warehouse innovaties
  • Integrated Business Planning
  • Internet of Things
  • Virtual Reality

Persoonlijke aandacht in een 1:1 sessie

Nadat je hebt geregistreerd is het mogelijk om een 1:1 sessie te plannen met de experts Patrick Crampton-Thomas of Eugenio Moya. Tijdens deze sessie krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over o.a. SAP Leonardo, IoT, IBP, S/4HANA of andere vraagstukken vanuit je organisatie. Een mooie kans om persoonlijk advies te krijgen van deze experts. Ze helpen je graag met het zetten van de volgende stap. Interesse? Mail een korte omschrijving van je hoofdvraagstuk naar Sammy Driessen.    

Benieuwd wat SAP allemaal doet en te bieden heeft binnen de Digital Supply Chain? Neem dan een kijkje op de website

SCM blogs

Altijd op de hoogte blijven over de nieuwste ontwikkelingen binnen de Supply Chain? SAP thoughtleaders schrijven inspiratieblogs met de nieuwste trends, ontwikkelingen en veranderingen in de markt. 

  • Trendblogs
  • Blogs over verschillende topics binnen Supply Chain en Innovatie
  • Blogs van SAP partners

 

Robotica supply chain
278187_278187_l_srgb_s_gl.jpg

Diamanten, koeien en containers in de block(supply)chain

Welke trends zullen het niveau van een hype nooit ontstijgen? En welke hebben het in zich om de sector ingrijpend te veranderen? Blockchain valt zeker in die laatste categorie. In dit blog geeft Jilt Bakkes drie concrete toepassingen van blockchain-technologie in de supply chain.

Lees verder

Sponsors en partners

Quinso
CTAC
Aepex
logoSCM_200x200.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------