Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte
Logo SAPLogo VNSG

(G)een digitale strategie. Dat bestaat niet!

De Focusgroep Strategy Development & Execution (SDE) is er om managers en architecten te helpen bij het vormen van meningen door het delen van inzichten. Dat doen we door thema-gewijs Ronde Tafel discussies en andere interactieve sessies te organiseren, onder andere in samenwerking met Nyenrode.

Thema van deze sessie is nut en noodzaak van een ‘digitale strategie’. Volgens veel adviesbureaus een must-have. Maar is een digitale strategie niet een sectie in een bedrijfsstrategie en daarmee input voor je IT en SAP strategie? Of is een digitale strategie een synoniem voor een IT strategie? Wat voor plek verdient SAP daar dan in? Wat vinden de Business Schools?

Als je toch een digitale strategie ontwikkeld hebt, dan blijken de meeste niet effectief te zijn, volgens een recent onderzoek. Waarom niet? Wat heb je dan wel nodig om een succesvolle digitale transformatie te maken, om succesvol te zijn in het digitale tijdperk? Werkt dat ook voor SAP? Wat kunnen we tot slot leren uit het onderzoeksrapport van de VNSG over IT trends?

Sprekers

  • Bas Bach (bestuurslid Focusgroep SDE)
  • Mendel Koerts (bestuurslid Focusgroep SDE)

Taal van de sessie

Nederlands

 

Woensdag 3 oktober
Tijd: 15.55 – 16.35
Zaal: 24

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen over het Connect to Innovate event? Blijf je graag op de hoogte van nieuwe sprekers, sessies en onderwerpen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief