Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte
Logo SAPLogo VNSG

High Value, High Speed & Low Code with Mendix

Ervaar de kracht van low-code en het voordeel van snelle applicatie ontwikkeling, waarbij business & IT écht samenwerken.

De vraag naar maatwerk applicaties groeit. Traditionele ontwikkeling schiet tekort. Te langzaam en te weinig ervaren ontwikkelaars. Volgens Gartner wordt in 2020 50% van de business applicaties met low-code tools gebouwd. Dat gaat sneller en niet-technische ontwikkelaars kunnen apps bouwen.

Maak kennis met Mendix: hét low-code platform waarmee je 10x sneller web en mobiele applicaties bouwt. Mendix is partner van SAP, dat het Mendix Platform als Solution Extension verkoopt. Dankzij de intensieve samenwerking en gezamenlijke roadmap is Mendix het enige low-code platform dat naadloos integreert met SAP. In deze workshop bouw je zelf een applicatie op SAP. Ervaar de kracht van low-code en het voordeel van snelle applicatie ontwikkeling waarbij business & IT écht samenwerken.

Sprekers

  • Menno Odijk (Directeur Solutions Architecture EMEA, Mendix)
  • Jan Penninkhof (SAP Cloud Platform COE, SAP)

Taal van de sessie

Nederlands

 

Dinsdag 2 oktober
Tijd: 14.30 – 16.00
Zaal: 26

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen over het Connect to Innovate event? Blijf je graag op de hoogte van nieuwe sprekers, sessies en onderwerpen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief