Logo SAPLogo VNSG

Programma

Deze zes thema’s staan centraal tijdens Connect to Innovate

Innovatieve technologieën zoals analytics, IoT, artificial intelligence, blockchain en robotisering hebben een geweldige impact op de manier waarop we leven en werken. We gaan sneller. Alles wordt steeds makkelijker. Systemen denken met ons mee. Die impact kan alleen maar ontstaan wanneer organisaties deze innovaties omarmen en inzetten om hun processen te stroomlijnen. Tijdens Connect to Innovate ontdek je hoe technologie en een data-driven mindset bijdragen aan meer succes, aan betere processen, aan duurzaamheid, aan nieuwe businessmodellen, aan tevreden klanten en blije medewerkers. Dit jaar staan er zes verschillende thema’s op het programma, verspreid over twee dagen.

World-Class IT: Bouwen aan jouw Intelligent Enterprise

Groei, innovatie, wendbaarheid, waardecreatie en marktleiderschap: alles begint bij een IT-omgeving die klaar is voor de toekomst. Maar hoe organiseer je dat allemaal? En hoe lever jij een actieve bijdrage aan de volgende generatie end-to-end bedrijfsprocessen in jouw branche? Connect to Innovate geeft antwoord op deze vragen. Ontdek hoe jij praktisch en gecontroleerd het fundament legt onder jouw Intelligent Enterprise: een organisatie die de best mogelijke gebruikerservaring realiseert met behulp van intelligente automatisering en voorspellende analyses uit betrouwbare data.

Continuous Accounting: Automatisering, robotisering en AI in finance

Uit praktische overwegingen denken finance professionals in kwartalen en jaren. Maar in een wereld waarin transacties met de snelheid van het licht verwerkt worden en de meest actuele stand van zaken in real-time beschikbaar is, ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van accounting en control. Organisaties zouden wekelijks kunnen afsluiten. Of zelfs dagelijks. Tijdens Connect to Innovate verkennen we de manieren waarop automatisering, robotisering en AI voor een paradigm shift op de financiële afdeling zorgen.

Lead-to-Reference: Data als brandstof voor de ultieme klantbeleving

De transparantie, de snelheid en de mogelijkheden die internet biedt, resulteren in hoge klantverwachtingen. Organisaties onderscheiden zich steeds meer op beleving, kwaliteit en consistentie. En steeds minder op prijs. Klanten zoeken naar gepersonaliseerde goederen en diensten én naar persoonlijke ervaringen in elke interactie. Hoe je zo’n ultieme klantreis tot leven wekt? Door een slimme toepassing van data en technologie in het proces van lead tot reference. Een proces dat zelfs verdergaat dan het tevredenstellen van klanten. Ontdek de mogelijkheden tijdens Connect to Innovate!

Total Workforce: Het personeelsbestand van de toekomst

Onze samenleving en de definitie van werk verandert. En daarom stellen organisaties tegenwoordig andere eisen aan hun personeelsbestand. Tegelijkertijd zien we hoe intelligente technologie steeds beter in staat is om allerlei werkzaamheden over te nemen. Tijdens Connect to Innovate ontdek je wat intelligente technologieën kunnen betekenen in de optimalisatie van jouw Total Workforce. Hoe creëer je diversiteit in het personeelsbestand, zodat je altijd beschikt over de juiste competenties? Je ontdekt bovendien hoe intelligente technologie medewerkers kan ondersteunen om hun werk nog beter te doen.

Design-to-Operate: Hoe data de maakindustrie verandert

De toename van data en technologieën heeft een grote impact op de productieprocessen en logistieke operatie in de maakindustrie. Een end-to-end supply chain is cruciaal om zakelijke ambities te realiseren en concurrentievoordeel te behalen. Maar waar begin je? Hoe breng je producten sneller en goedkoper op de markt? Welke oplossingen zijn er om geavanceerde automatisering en voorspellende processen te ondersteunen? En hoe geef je uitdagingen als duurzaamheid en circulaire economie een plek in jouw keten? Connect to Innovate geeft antwoord op deze vragen.

Source-to-Pay: De veranderende rol van inkoop

Inkoop ontwikkelt zich tot een afdeling die een steeds bredere set van eisen en complexiteiten in de organisatie aanpakt. Daarvoor zijn snelle beslissingen nodig, een efficiënte samenwerking en controle over alle uitgaven. Wil je weten hoe intelligente technologieën jou kunnen helpen bij het verbeteren van deze processen? Ontdek het tijdens Connect to Innovate. Daar laten we manieren zien om bestedingsgegevens uit verschillende categorieën samen te brengen én volledige kostentransparantie te bereiken. Een waardevolle upgrade van jouw inkoopfunctie!

Connect to Innovate Congres
Rens de Jong spreker congres
connect to innovate dag 2
Connect to Innovate publiek
Connect to Innovate 3D