VNSG en SAP organiseren samen kennisevent  connect to innovate

VNSG en SAP bundelen krachten in een geheel nieuw kennisevent; connect to innovate. Op dit interactieve, tweedaagse event staan digitale transformatie, innovatie en ontmoetingen centraal. connect to innovate draait om innoveren en verbinden, en daarbij staat de mens centraal. In de steeds sneller veranderende digitale wereld wijzen SAP en VNSG daarom juist op de kracht van samenwerken: verbinden en versterken.

Het evenement vloeit voort uit het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days. Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales. Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.

connect to innovate is, met een veelzijdig en interactief IT Master- & Businessprogramma, een krachtig kennisplatform voor een brede groep. Daarnaast is het evenement interessant voor professionals uit de vakgebieden HR, Finance, Supply Chain en Marketing & Sales en Procurement. Ook is er voor studenten en start-ups een programma met inspirerende thought leadership content.

Het programma bestaat uit een veelzijdige mix: van inspiratiesessies en workshops door experts tot klantpresentaties, keynotes en Q&A-sessies. Met een actieve participatie van de deelnemers worden innovaties direct ervaren. Het gehele programma is ingericht om de ervaring zo waardevol mogelijk te maken.

Over de VNSG

De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in het Nederlandse taalgebied. De VNSG ondersteunt gebruikers van SAP-software bij het verhogen van de toegevoegde waarde van deze software binnen hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. De VNSG heeft 30 focusgroepen, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden er webinars, themadagen, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. Wereldwijd is de VNSG de oudste SAP-gebruikersvereniging. Er zijn 750 organisaties met 9500 individuele leden aangesloten bij de VNSG. Kijk voor meer informatie op www.vnsg.nl.

Over SAP

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen wij organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven. SAP helpt kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 345.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Kijk voor meer informatie op www.sap.nl.