Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze updates. Blijf op de hoogte

Workforce Experience – 2 oktober

HR als kern voor innovatie

Bij digitale transformatie komt uiteraard technologie kijken. Het belangrijkste ingrediënt van innovatie? Dat blijft de mens. Welke rol vervult HR in die digitale transitie van organisaties? Experts op het gebied van Workforce Experience boden volop inspiratie tijdens Connect to Innovate.

Binnen het HR-thema hebben verschillende sprekers relevante onderwerpen aangesneden en concrete handvatten geboden. Deelnemers kregen antwoord op actuele vragen als: hoe creëer je als HR-manager de juiste condities voor innovatie? Hoe zet je digitale innovatie in ten gunste van je eigen werkzaamheden, bijvoorbeeld bij het slimmer voeren van jaargesprekken? Welke rol kan kunstmatige intelligentie spelen binnen HR? Hoe helpt Design Thinking bij het optimaliseren van je HR-afdeling?

Ook het topic Workforce Management is aan de orde gekomen. Binnen dit thema zijn sprekers ingegaan op het gevolg van digitalisering voor je medewerkers. Door de komst van robotica, kunstmatige intelligentie en automatisering hebben je werknemers meer kennis nodig van technologie. Hoe vang je die veranderende behoefte aan banen op?

Bekijk het volledige programma