Logo SAPLogo VNSG
terug naar overzicht

Klaar voor de toekomst met Mendix on top of SAP HANA

ITvisors
Over de sessie Spreker
World-Class IT Nederlands

Inhoud

Veel bedrijven staan aan de vooravond van het S/4HANA tijdperk waarin we de SAP core clean gaan houden en zoveel mogelijk de Best Practices omarmen. Het Mendix platform is een goede keuze voor de differentiatie, innovatie en eventueel maatwerk. Wij zullen in deze presentatie laten zien hoe Mendix in combinatie met SAP kan helpen om snel gebruik te maken van innovatieve cloud services als VR/AR, IoT, deep learning, text to speech en image recognition.

Paul Theunissen Paul Theunissen Functie: Managing Partner Organisatie: ITvisors Bio: Altijd op zoek om dingen sneller, beter en gemakkelijker te maken in het dagelijks leven. In deze zoektocht komen ze vaak in contact met de meest innovatieve en nieuwe technologieën in verschillende industrieën. In hun rol als CTO/Managing Partner hebben zij de vrijheid om te proberen nieuwe en 'oude technologieën' te combineren, klanten te adviseren over hoe het voor hen van waarde kan zijn en een passende oplossing te maken, samen met een sterk team van ITvisors-collega's.
Marco den Hartog Marco den Hartog Functie: CTO Organisatie: ITvisors Bio: Altijd op zoek om dingen sneller, beter en gemakkelijker te maken in het dagelijks leven. In deze zoektocht komen ze vaak in contact met de meest innovatieve en nieuwe technologieën in verschillende industrieën. In hun rol als CTO/Managing Partner hebben zij de vrijheid om te proberen nieuwe en 'oude technologieën' te combineren, klanten te adviseren over hoe het voor hen van waarde kan zijn en een passende oplossing te maken, samen met een sterk team van ITvisors-collega's.
Wil je deze sessie bijwonen? Schrijf je in!