Logo SAPLogo VNSG
terug naar overzicht

Optimaliseer jouw onderhoudsplanning op basis van meetgegevens

ProRail B.V.
Over de sessie Spreker
Design-to-Operate Nederlands

Inhoud

ProRail, verantwoordelijk voor het onderhoud van de nationale spoorweginfrastructuur in Nederland, heeft onlangs het slijpproces efficiënter en nauwkeuriger gemaakt door meetgegevens te gebruiken voor het opstellen van onderhoudsplannen. Na het inlezen van meetgegevens in SAP worden lineaire werkorders op basis van het slijpbeleid en onderhoudsplannen aangelegd. Na uitvoeren van de werkorders worden de resultaten in het kader van verantwoording en kwaliteit vastgelegd in SAP.

Hans Suwijn Hans Suwijn Functie: SAP Solution Architect Organisatie: ProRail B.V. Bio: In 1991 als informatieanalist voor het eerst in aanraking gekomen met SAP tijdens een R2-implementatie bij een energieproductiebedrijf. Daarna 13 jaar gewerkt als SAP-consultant, veelal op het gebied van onderhoud en aanverwante processen. Nu alweer ruim tien jaar werkzaam bij ProRail. Eerst als functioneel beheerder en nu in de rol van SAP Solution Architect.
Satish Garib Satish Garib Functie: Manager Business Development Organisatie: Vesta Partners Bio: Na actief te zijn in de onderhoudsconsultancy heeft Satish de overstap gemaakt naar EAM-consultancy met de SAP-portfolio en aanverwante systemen. Middels zijn kennis in onderhoud en IT is hij in staat om zijn klanten te helpen in het ontwerpen en implementeren van oplossingen die zowel op de korte als de lange termijn ingezet kunnen worden. Satish was als Functioneel SAP consultant actief op het project Slijptreinen bij ProRail.
Wil je deze sessie bijwonen? Schrijf je in!