Logo SAPLogo VNSG
terug naar overzicht

Praktijkcasus implementatie SAP Service en Sales Cloud

Strukton
Over de sessie Spreker
Lead-to-Reference

Inhoud

Twee grote implementaties tegelijk, in een relatief kort tijdsbestek, met een nieuwe cloud oplossing die nog volop in ontwikkeling is, gekoppeld aan SAP HANA: hoe pak je dat aan? In de presentatie licht Strukton Worksphere toe hoe de twee projectteams parallel aan elkaar werkten, op welke manier stakeholders zijn betrokken, de lessons learned en wat het tot nu toe heeft gebracht: naast een 360 graden klantbeeld ook efficiencyvoordelen als het gaat om opvolging van leads, het proces rondom offerte- en aanbestedingstrajecten en het aansluiten van een 7x24u meldkamer die volledig omni-channel 200.000 tickets per jaar afhandelt. Daarnaast wordt toegelicht welke toepassingen het bedrijf in de toekomst nog meer ziet voor SAP Sales Cloud.

Sandra Bakker Sandra Bakker Functie: Programmamanager digitalisering Organisatie: Strukton Worksphere Bio: Sandra Bakker is product owner SAP Sales Cloud en als vertegenwoordiger van de business verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en uitrol van het landelijke CRM systeem.
Koen Heijnen Koen Heijnen Functie: Sr. ICT applicatiebeheerder Organisatie: Strukton Worksphere Bio: Koen Heijnen is de drijvende kracht geweest achter de technische inrichting van zowel SAP Service Cloud als SAP Sales Cloud.
Wil je deze sessie bijwonen? Schrijf je in!