Logo SAPLogo VNSG
terug naar overzicht

SAP van Eneco in zeven weken naar Azure-cloud

Eneco / Conclusion / myBrand
Over de sessie Spreker
World-Class IT

Inhoud

Energiebedrijf Eneco heeft in de zomer van 2018 zijn SAP-omgeving succesvol gemigreerd naar Microsoft Azure. Dat gebeurde met hulp van ict-dienstverlener Conclusion uit Utrecht. Volgens beide partijen gaat het om één van de eerste en grootste migraties naar een public cloud-omgeving in Nederland.

De partijen melden dat in zeven weken tijd 17,5 terabyte aan data van 23 omgevingen is overgezet vanuit de datacenters van de oude dienstverlener naar de public cloud-omgeving van Microsoft Azure.

Sander van Steenis Sander van Steenis Functie: Manager Business Technology Organisatie: Eneco Bio: Sinds 2000 werkzaam voor Eneco in diverse functies. Momenteel o.a. verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen op ERP gebied. Vandaag zal ik jullie meenemen hoe wij onze ERP visie bedacht hebben, waar we nu staan en wat de toekomst plannen zijn.
Maximillian Ebenhoch Maximillian Ebenhoch Functie: Chief Strategy Officer Organisatie: Conclusion / myBrand Bio: Verantwoordelijk voor strategie en innovatie van de cloud dienstverlening van Conclusion. Focus op het creëren van waarde door managed cloud platformen waaronder SAP on Azure.
Wil je deze sessie bijwonen? Schrijf je in!